IDEE DE CONCEDIU ÎN GERMANIA - MeisterJob

Sursa foto: http://www.and1travel.ro/oferte/nou-circuite-2016/autocar/austria-castelele-bavariei-i3930.html

 

Suntem în plin sezon estival, așadar este momentul să ne bucurăm și de zilele relaxante de concediu. Dacă te afli în Germania, nu rata minunatele atracții ale acestei țări. Descoperă istoria tumultoasă a Germaniei, peisajele uimitoare, rezervațiile naturale și multiplele atracții culturale.

Propunerea noastră de azi este o excursie memorabilă pe Valea Rinului.

Această zonă este plină de castele impresionante și misterioase, care cu siguranță îți vor lăsa o impresie de neuitat. Pe lângă clădirile maiestuase, vei fi cucerit și de peisajele rupte parcă din povești. Pentru a putea vizita toate castele de pe Valea Rinului este nevoie de două săptămâni, dar dacă îți planifici totuși o excursie mai scurtă, îți putem da câteva sfaturi despre cele mai spectaculoase castele pe care ar trebui să le vizitezi. Unele dintre ele au amenajate chiar și mici hosteluri unde turiştii se pot caza.

Cel mai înalt castel de pe Valea Rinului este Drachenfels. Turnul castelului măsoară 320 de metri. Castelul este renumit pentru legenda cu dragoni, potrivit căreia conții Drachenfels care locuiau aici purtau haine lungi cu mâneci din care ieșeu dragoni ce scuipau foc. O altă poveste a castelului este legenda lui Siegfried, care a ucis dragonul care provoca panică în zonă, iar apoi s-a îmbăiat în sângele bestiei. Poveștile despre acest castel misterios au fost descrise în versurile multor poeți renumiți. Castelul poate fi vizitat în orice zi a anului.

Castelul Pfalz de pe Valea Rinului este cunoscut ca fiind cea mai neobișnuită construcție fortificată din lume. A fost construit pe o mică insulă la începutul secolului al XIII-lea, iar la acea vreme avea o importanță economică majoră, servind drept punct de plată pentru cei care navigau pe Rin. Și acest castel este deschis vizitatorilor pe tot parcursul anului.

Castelul medieval Rheineck, situat lângă Bad Niederbreisig, a suferit mai multe restaurări, deoarece a fost distrus, mai întâi în 1151, iar apoi în 1282. Clădirea a fost refăcută aproape în întregime. Din vechea construcție medievală s-au mai putut păstra doar turnul înalt de 40 de metri și capela. În prezent, castelul este parțial locuit, însă în incinta sa au fost deschise un muzeu și un restaurant, accesibile publicului din aprilie până în octombrie.

Echipa MeisterJob îţi urează concediu plăcut cu zile însorite!

Dacă până acum nu ai găsit o firmă care să îți inspire încredere în găsirea unui loc de muncă în străinătate, MeisterJob este soluția!

 

 

Ne poți contacta la:

Fix: 0040 368 008 791

Mobil: 0040 771 454 060,  0040 770 135 505

SAU

E-mail candidați/CV-uri: info@meisterjob.com

De luni până vineri în intervalul orar: 09:00-17:00

Oferte de muncă: https://meisterjob.ro/