Aeroporturi în Germania - MeisterJob

AeroportSursa foto: https://pixabay.com/

 

Vrei să te muți în Germania și încă nu te-ai decis cu ce să ajungi până acolo? Dacă optezi pentru varianta cea mai rapidă, îți venim în ajutor cu o listă completă a aeroporturilor din Germania, pentru a putea să îl alegi pe cel mai apropiat de zona în care trebuie să ajungi.

Aeroportul Internațional Frankfurt (în germană: Flughafen Frankfurt am Main) este principalul aeroport german. Este situat pe teritoriul orașului Frankfurt am Main. Este considerat a fi al doilea ca volum al activităților din Europa. Există zboruri directe, zilnice, spre destinații ca București și Chișinău. În apropiere se află gara Frankfurt (Main) Flughafen Fernbahnhof, de unde există legături de transport spre orice zonă principală din Germania.

Aeroportul Internațional Düsseldorf (în germană: Flughafen Düsseldorf International) este situat la 6 km nord de Düsseldorf, în landul Renania de Nord – Westfalia, Germania.

Aeroportul Köln-Bonn (în germană: Flughafen Köln/Bonn, numit și Konrad-Adenauer-Flughafen sau Flughafen Köln-Wahn) este un aeroport internațional situat în rezervația naturală Wahner Heide, la 15 km sud-est de centrul orașului Köln și la 16 km nord-est de Bonn. Este al șaselea aeroport ca mărime din Germania.

Aeroportul München Franz Josef Strauss (în germană: Flughafen München Franz Josef Strauß) este localizat la 28,5 km nord-est de München, Bavaria. Aeroportul se întinde pe teritorii din 4 municipalități: Freising, Oberding (locația terminalelor), Hallbergmoos și Marzling. Numele aeroportului a fost ales în memoria politicianului Franz Josef Strauß.

Aeroportul din Nürnberg, oficial Albrecht Dürer Airport Nürnberg, este un aeroport internațional situat la 4,5 km nord de centrul orașului Nürnberg, din Germania. A fost deschis în 1955.

Aeroportul Internațional Dortmund este aeroportul orașului Dortmund, din Germania, și este situat la 9 km de centrul orașului.

Aeroportul Frankfurt-Hahn este situat la o altitudine de 503 m, pe un podiș al munților Hunsrück. Cele mai mari orașe din apropiere sunt Trier, Koblenz și Mainz. Aeroportul este situat între autostrăzile federale B 50, B 327 și B 421.

 

 

Dacă până acum nu ai găsit o firmă care să îți inspire  încredere în găsirea unui loc de muncă în străinătate, MeisterJob este soluția! Aplică aici.

 

 

Ne poți contacta la:

Fix: 0040 368 008 791

Mobil: 0040 771 454 060,  0040 770 135 505

SAU

E-mail candidați/CV-uri: info@meisterjob.com

De luni până vineri în intervalul orar: 09:00-17:00

Oferte de muncă: https://meisterjob.ro/