MEISTERJOB.RO SRL / MeisterJob România se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea. Prezenta Politică (împreună cu alte documente la care se face referire în prezenta) descrie ce informații cu caracter personal colectăm de la dvs. și modul în care vă procesăm informațiile cu caracter personal.

Informațiile cu caracter personal pe care le putem colecta de la dvs.

  • Vom colecta informații cu caracter personal atunci când vizitați Website-ul, inclusiv, dar fără a ne limita la date privind traficul, date privind localizarea, jurnale web, conținutul unor sondaje și formulare de contact și alte date referitoare la comunicare și la resursele pe care le accesați. Colectarea acestor informații cu caracter personal vă vor facilita vizitarea Website‑ului în viitor, întrucât vă vom putea sugera Conținut relevant pentru dvs. pe baza locului de unde accesați Website-ul.
  • Vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați atunci când folosiți formularele noastre de contact (de exemplu „Contact”, „Trimiteți-ne un mesaj”, „Newsletter” și în special prenumele, numele, adresa de e-mail, număr de telefon.

 

Furnizarea informațiilor cu caracter personal prin intermediul formularelor noastre de contact nu este o cerință statutară sau contractuală; totuși, rețineți că rubricile marcate cu un asterisc (*) sunt rubrici obligatorii, deoarece avem nevoie de aceste informații pentru a respecta sau a răspunde solicitării dvs.. Alte informații sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la discreția dvs..Dacă ne contactați, vom păstra evidența acelei corespondențe.

Vă folosim informațiile cu caracter personal pentru a vă trimite materiale de marketing direct prin e-mail atunci când alegeți această opțiune prin formularul de contact relevant. Puteți renunța oricând să mai primiți comunicări de marketing viitoare.

De asemenea, putem stoca cookie-urile, astfel cum se precizează mai detaliat în Politica privind cookie-urile.

 

Cum vă utilizăm informațiile cu caracter personal

Informațiile dvs. cu caracter personal vor fi colectate și gestionate de noi în următoarele scopuri:

  • pentru a personaliza cât mai bine Conținutul și resursele în funcție de preferințele dvs..
  • pentru a vă răspunde la cereri sau întrebări atunci când ne contactați.
  • pentru a vă trimite alte informații care vă pot interesa – cum ar fi evenimentele viitoare sau newsletterele Meisterjob.
  • pentru a ne ajuta să creăm, să publicăm și să îmbunătățim Conținutul cât mai relevant pentru dvs.
  • pentru a ne asigura că orice Conținut furnizat prin intermediul Website-ului este prezentat în cel mai eficace mod pentru dvs. și pentru dispozitivul dvs..
  • pentru a vă permite să participați la elementele interactive ale Website-ului nostru, atunci când alegeți acest lucru.
  • pentru a dezvolta și îmbunătăți Website-ul și sistemele sale pentru a vă deservi cât mai bine.

 

Utilizarea informațiilor dvs. în modurile descrise mai sus este permisă de legea aplicabilă din domeniul protecției datelor, deoarece este:

  • necesară pentru interesele noastre legitime în urmărirea scopurilor expuse mai sus, iar interesele dvs. de confidențialitate nu prevalează asupra acestora, în nici unul dintre cazuri;
  • necesară în unele cazuri pentru a ne îndeplini responsabilitățile legale sau de reglementare, cum ar fi prezentarea de informații autorităților, organismelor guvernamentale sau de reglementare;
  • necesară în unele cazuri pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public, iar, atunci când folosim categorii speciale de informații cu caracter personal, utilizarea acestora este necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor în justiție sau în cazul în care prelucrarea se referă la informații cu caracter personal aflate în mod evident în domeniul public;
  • în circumstanțe limitate, procesate cu consimțământul dvs. pe care îl obținem periodic, cum ar fi atunci când optați să primiți comunicări de marketing și știri prin e‑mail.

Nu luăm decizii automate numai pe baza procesării automate, inclusiv prin crearea de profiluri, care produce efecte juridice în ceea ce vă privește sau care vă afectează semnificativ în mod similar.

Perioadele de păstrare a informațiilor dvs. cu caracter personal depind de scopul în care sunt procesate datele și de instrumentul respectiv în care sunt procesate aceste informații cu caracter personal. Nu se pot evidenția diferitele perioade de păstrare a informațiilor într-un format rezonabil de inteligibil în cadrul acestei Politici. Criteriile utilizate pentru a determina perioada de păstrare aplicabilă sunt faptul că vom păstra informațiile cu caracter personal stabilite în prezenta politică atâta timp cât (i) este necesar în scopul respectiv, (ii) este necesar pentru desfășurarea relației de afaceri cu dvs., (iii) ați consimțit și/sau (iv) este impus de legile aplicabile privind păstrarea informațiilor.

 

Furnizarea informațiilor către terți

Pentru a facilita utilizarea eficientă a informațiilor dvs. și pentru a vă furniza conținut și/sau resurse, vă divulgăm informațiile către terți. Cu toate acestea, divulgarea va avea loc numai în următoarele situații:

  • Către furnizori, contractanți și agenți: în mod periodic, putem implica sau angaja alte societăți și persoane fizice pentru a îndeplini funcții în numele nostru. Exemplele includ găzduirea și/sau menținerea conținutului Website-ului sau furnizarea anumitor funcții cuprinse în Website, furnizarea de servicii de marketing sau furnizarea de actualizări financiare la solicitarea dvs. Acești furnizori se află în Europa și/sau România. Acești destinatari vor avea acces numai la informațiile dvs. cu caracter personal solicitate pentru a-și îndeplini funcțiile și nu li se permite să utilizeze informațiile respective. Acești destinatari vor respecta obligații contractuale de confidențialitate.
  • Către alte entități din Grupul MeisterJob, inclusiv furnizorii, contractanții și agenții acestora, care pot fi implicați în furnizarea Website-ului sau a conținutului, astfel încât să vă putem deservi cât mai bine sau, pur și simplu, astfel încât să vă putem răspunde la cereri (de ex. când utilizați formulare de contact).
  • Către autoritățile guvernamentale sau de aplicare a legii dacă stabilim, la libera noastră alegere, că este obligația noastră legală să o facem.
  • Adresele IP și cookie-urile.

 

Colectăm informații despre computerul dvs., inclusiv (acolo unde aceste date sunt disponibile) adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser, în vederea administrării sistemului. Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri și nu vă identifică pe dvs. sau pe nicio altă persoană.

Din același motiv, este posibil să obținem informații despre modul în care utilizați internetul în general, utilizând un fișier cookie stocat pe dispozitiv. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim Website-ul și să oferim un conținut mai bun și mai personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe Website, vă rugăm să consultați Politica privind cookie-urile.

În cazul în care computerul dvs. este utilizat în comun cu alte persoane, vă recomandăm să nu selectați opțiunea „reține detaliile mele” atunci când această opțiune este oferită de Website.

 

Unde sunt stocate și procesate informațiile dvs. cu caracter personal

Astfel cum am explicat în secțiunea „Furnizarea informațiilor către terți” de mai sus, furnizăm informațiile dvs. următoarelor categorii:

  • Furnizori, contractanți sau agenți terți: în cazul în care folosim un furnizor, un contractant sau un agent terț, informațiile dvs. cu caracter personal rămân sub controlul nostru și am instituit controale pentru a ne asigura că informațiile dvs. cu caracter personal sunt protejate în mod corespunzător.
  • Alte societăți din Grupul Meisterjob: am încheiat un acord la nivelul grupului pentru a ne asigura că informațiile dvs. cu caracter personal continuă să fie supuse unui nivel adecvat de protecție.

Ne străduim să luăm toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a ne asigura că informațiile dvs. cu caracter personal sunt tratate în siguranță și în conformitate cu prezenta Politică.

 

 

Vă transferăm datele în afara Uniunii Europene?

Informațiile dvs. cu caracter personal pot fi transferate și procesate în una sau mai multe alte țări, din interiorul sau din afara Uniunii Europene. Dacă va fi cazul, vom transfera datele dvs. în afara UE numai în țări despre care Comisia Europeană consideră că vă oferă un nivel adecvat de protecție, sau în cazul în care Grupul Meisterjob a instituit măsuri de protecție corespunzătoare pentru a căuta să păstreze confidențialitatea informațiilor dvs. Vă vom anunța asupra țărilor în care vă transferăm datele atunci când vom identifica nevoia de a le transfera.

 

Securitatea datelor

Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal, trebuie să știți că transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură și că nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. cu caracter personal transmise Website-ului sau oricărui terț; din acest motiv, orice transmitere de informații este pe propriul dvs. risc. Vom folosi proceduri operaționale stricte și măsuri de securitate, tehnice și organizaționale corespunzătoare pentru a preveni orice acces, modificare, ștergere sau transmitere neautorizată a acestor informații cu caracter personal.

 

Drepturile dvs. despre cum vă puteți accesa, corecta și șterge informațiile cu caracter personal

În temeiul legilor aplicabile din domeniul protecției datelor, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a accesa și de a obține o copie a informațiilor dvs. cu caracter personal: Aveți dreptul să solicitați confirmarea dacă procesăm oricare dintre informațiile dvs. cu caracter personal. Dacă este cazul, puteți avea acces la informațiile dvs. cu caracter personal și la anumite informații referitoare la modul în care acestea sunt procesate. În unele cazuri, ne puteți cere să vă furnizăm o copie electronică a informațiilor dvs..
  • Dreptul de a vă corecta informațiile cu caracter personal: Dacă puteți demonstra că informațiile cu caracter personal pe care le deținem cu privire la dvs. nu sunt corecte, puteți solicita actualizarea sau corectarea acestor informații.
  • Dreptul de a fi uitat/de a vi se șterge datele: În anumite circumstanțe, aveți dreptul să vi se șteargă datele cu caracter personal. Puteți face o astfel de solicitare în orice moment, iar Meisterjob va evalua îndeplinirea cererii dvs., însă acest drept se supune oricăror drepturi sau obligații legale potrivit cărora poate fi necesar să păstrăm datele. Pentru situațiile în care, conform legii, stabilim că solicitarea dvs. de a vi se șterge informațiile cu caracter personal trebuie să fie respectată, Meisterjob va îndeplini acest lucru fără întârzieri nejustificate.

Pentru a vă exercita drepturile, ne puteți contacta la următoarea adresă: rodo@meisterjob.ro.

 

În măsura în care procesarea informațiilor dvs. cu caracter personal se bazează pe consimțământul dvs., aveți, de asemenea, dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei procesări realizate pe baza consimțământului acordat înaintea primirii retragerii respective.

De asemenea, puteți formula plângeri referitoare la procesarea informațiilor dvs. cu caracter personal la autoritatea locală de protecție a datelor.

 

Comunicările de marketing

Vă vom trimite comunicări de marketing prin e-mail numai dacă v-ați exprimat acordul cu privire la acest lucru.

De obicei, vă vom oferi o casetă de selectare pe formularele pe care le folosim pentru a vă colecta informațiile cu caracter personal, în cazul în care, dacă sunteți de acord să primiți comunicări de marketing, trebuie să faceți click pe casetă. În cazul în care vă trimitem prin e-mail comunicările de marketing, puteți renunța la a mai primi orice comunicări de marketing suplimentare făcând click pe funcția de „dezabonare” sau „oprire” din e-mail. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de renunțare la aceste comunicări în orice moment, contactându-ne la rodo@meisterjob.ro și furnizând următoarele informații: numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, comunicările de marketing la primirea cărora doriți să renunțați.

 

Modificările aduse Politicii

Condițiile prezentei Politici se pot modifica periodic. Vom publica orice modificări substanțiale aduse Politicii prin intermediul unor notificări corespunzătoare, fie pe acest Website, fie utilizând alte canale de comunicare.

 

Declarație de consimțământ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Art. 6, alin. 1 lit. b) din Regulamentul (UE) 2016/679 emis de PARLAMENTUL EUROPEAN și de CONSILIUL EUROPEAN din 27 aprilie 2016 (mai departe denumit „Regulamentul“), îmi exprim prin prezenta acordul meu pentru procesarea datelor cu carcter personal în cadrul procesului de recrutare pentru poziția pentru care am aplicat sau pentru alte posturi/poziții unde sunt necesare competențe și experiență similare. Îmi dau acordul expres pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în toate etapele procesului de recrutare desfășurat de MeisterJob.ro SRL, J8/2380/2016, CUI RO36755540, Brașov, Bld. Valea Cetății, Nr. 3, bl. A12C, sc. B, ap. 2 (în continuare, MeisterJob, cu reprezentant legal, Alexandru Lentz). Sunt conștient de faptul că procesul de recrutare pentru care am aplicat la MeisterJob este comandat de către un angajator cu sediul într-o țară a UE sau a SEE. Prin prezenta, îmi exprim consimțământul meu de prelucrare a datelor mele personale și pentru alte procese viitoare de recrutare, care sunt efectuate în termen de 7 ani de la trimiterea documentelor mele de aplicare, cu excepția situației în care contractul de recrutare va fi continuat sau administratorul va fi obligat să prelucreze (inclusiv să stocheze) datele conform legii general aplicabile. Sunt de acord cu transmiterea datelor mele personale – adică: numele, prenumele, data nașterii, datele de contact oferite de mine, inclusiv numărul de telefon și adresa/ele de e – mail, informații despre educația mea și calificările dobândite, precum și asupra experienței mele anterioare de muncă. De bună voie și din proprie inițiativă, sunt de acord și cu prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și a următoarelor informații aparținând unei categorii specifice de date cu caracter personal în sensul art. 9 din Regulament: adresa de reședință sau adresa de domiciliu, seria și numărul cărții de identitate, toate informațiile conținute în cartea de identitate, permisul de conducere sau alte documente care confirmă celelalte abilități, starea civilă, numărul și detaliile copiilor, numărul de cont bancar la care viitorul angajator va oferi remunerație pentru muncă, imaginea/poza mea și informații despre starea mea de sănătate. Cu toate acestea, declar că sunt conștient că în etapele de recrutare nici MeisterJob, nici viitorul sau potențialul angajator nu trebuie să solicite acordarea unui astfel de consimțământ (categorie specială de date), iar rezultatul recrutării nu va depinde de acordarea acestuia. Înțeleg și recunosc că lipsa consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sau retragerea acestora nu poate constitui baza unui tratament nefavorabil al solicitantului sau al candidaturii și nu poate provoca consecințe negative asupra solicitantului. Retragerea consimțământului nu poate fi motivul pentru refuzul de angajare, pentru încetarea contractului de muncă sau pentru încetarea raportului de muncă fără preaviz din partea angajatorului. De asemenea, mă angajez să nu furnizez către MeisterJob datele mele personale cu privire la cazierul judiciar, condamnări indiferent dacă am fost anterior condamnat într-o instanță judecătorească sau nu. Îmi exprim consimțământul și sunt de acord ca angajații MeisterJob să prelucreze datele mele cu caracter personal. Angajații sunt persoanele angajate în baza unui contract de muncă, a unui contract de colaborare, intership sau de management (o listă a acestor persoane poate fi găsită pe site-ul www. meisterjob.ro – la pagina „Acasă”). În același timp, știu că am dreptul de a accesa oricând datele mele personale și de a le corecta, de a retrage consimțământul pentru prelucrarea lor în orice moment, trimițând o solicitare scrisă la adresa rodo@meisterjob.ro. Sunt de acord cu faptul că furnizarea datelor mele personale a fost complet voluntară. De asemenea, știu că mă pot opune prelucrării datelor cu caracter personal și depune o sesizare la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. În cazul în care există îndoieli cu privire la datele mele personale, voi contacta administratorul acestora, MeisterJob.ro SRL, trimițând un e-mail la rodo@meisterjob.ro; De asemenea sunt acceptate și comunicările prin poștă la adresa agenției din Brașov, bld. Valea Cetății, nr. 3, bl. A12C, sc. B, ap. 2 sau la telefon 0771450083.

Contact

Întrebările, comentariile și cererile referitoare la prezentele Condiții de Utilizare sunt binevenite și trebuie adresate către alexandru.lentz@meisterjob.ro sau la rodo@meisterjob.ro.

Puteți solicita o copie a mecanismelor referitoare la un anumit transfer al informațiilor dvs. cu caracter personal contactând rodo@meisterjob.ro.