Alexandru - MeisterJob
Alexandru

    Alexandru este directorul firmei MeisterJob România. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul intermedierii locuri de muncă, acesta a pus bazele firmei din orașul de la poalele Tâmpei în anul 2017.

    ”Consider că MeisterJob este despre și pentru oameni. Am absolvit facultatea în Brașov, ulterior am făcut master în Timișoara. Pasiunea pentru limbi străine am avut-o încă de mic, iar actualmente vorbesc fluent germană, engleză și spaniolă. Pasiunea pentru oameni și psihologie este și ea prezentă încă de când eram un copil.

    Cel mai important pentru mine este să merg la locul de muncă cu zâmbetul pe buze, să activez într-o industrie competitivă și să ajut oamenii cum pot mai bine. MeisterJob îmi oferă posibilitatea să îmi dezvolt ambițiile și să fiu fericit la locul de muncă. Ne propunem să ne dezvoltăm în continuare, să avem oferte diverse, iar în acest mod să ajutăm cât mai mulți oameni să-și găsească jobul mult dorit în străinătate.

    În timpul liber îmi place să călătoresc, să citesc și să petrec timp cu cei apropiați. Consider că un echilibru între viața profesională și cea personală este cheia succesului în viață.”