Diana - MeisterJob
Diana

    Diana este alături de MeisterJob din mai 2018. A realizat practica la noi și ulterior, pe baza rezultatelor, și-a câștigat locul în departamentul de Marketing.

    Sunt studentă la Facultatea de Comunicare și Sociologie, în cadrul Universității Transilvania din Brașov. Tocmai statutul de student mi-a deschis oportunitatea de a lucra aici. Făcându-mi practica de specialitate la MeisterJob, în cadrul departamentului de marketing, am reușit să îmi exprim dorința de a învăța cât mai multe, făcând parte dintr-un colectiv minunat.

    Atribuțiile mele s-au lărgit de când m-am angajat, având acum ocazia să fiu în contact direct cu oamenii care apelează la noi. Pentru a-i ajuta și a le fi cât mai aproape, este nevoie de o legătură strânsă între departamentul de marketing și cel de recrutare, de care se ocupă colegii mei. De aceea, mă bucur să le pot fi de ajutor, contribuind la imaginea firmei MeisterJob.

    Sunt o fire sensibilă și empatică, atribuții ce cred că îmi sunt de mare folos nu doar în viața personală, ci și pe plan profesional. Sunt abia la început de drum și vreau să învăț cât mai multe, iar MeisterJob mi-a oferit această șansă. Sper ca într-o zi să mă pot alătura colegilor mei și să învât, la rându-mi, să ajut oamenii.”

    DeliaMadalina