Piatra Neamț - MeisterJob

La Piatra Neamț, Alexandru s-a bucurat de prezența a peste 40 de persoane dornice să apeleze la serviciile noastre pentru căutarea unui loc de muncă în străinătate. Procesul de recrutare a decurs în felul următor: candidații au adus CV-uri și și-au prezentat experiența profesională, Alexandru le-a sugerat câteva oferte de muncă potrivite pentru fiecare, urmând ca odată ajuns la birou, recrutorul nostru să îi recomande diverselor firme cu care colaborăm.

Domnul Petru M. este unul din candidații care a trecut această etapă și a fost acceptat de o firmă din Germania, iar în prezent lucrează în domeniul construcțiilor într-un șantier din zona Wallersdorf.

Cinci alți candidați se pregătesc să înceapă un nou loc de muncă în Germania și Austria, fiind și ei acceptați de anumite firme pentru posturi în domenii precum: electric, instalații și CNC. Pentru mulți alți candidați, recrutorii noștri încă așteaptă un răspuns din partea angajatorilor străini cu care colaborăm și sperăm ca acest răspuns să fie unul pozitiv și cât mai rapid!