Cum poți trimite rapid și economic bani din Germania - MeisterJob

Trimite bani din străinătate

 

Dacă lucrezi în străinătate, probabil obișnuiești să trimiți regulat bani în România. Când vine vorba de servicii fianciare, este important să folosești o modalitate de încredere, rapidă și economică pentru transferul tău internațional de bani. Iată câteva variante pentru a trimite rapid și economic bani din Germania:

Folosește un cont bancar german și opțiunea de transfer online oferită de bancă

Transferul banilor între țările europene a devenit foarte simplu. O metodă foarte rapidă prin care poți trimite bani în România din Germania este folosind online banking. Ai nevoie de codurie IBAN și BIC ale contului destinatarului. Deutsche Bank, Berliner Bank, Postbank, Number26 sunt doar câteva dintre băncile care vă oferă posibilitatea de a face operațiuni bancare online cu alte bănci europene. Durează de obicei una-două zile lucrătoare pentru ca banii să ajungă în contul de destiație. Iar Banca europeană Number26, de exemplu, permite transferuri gratuite, chiar și către țări cu monede diferite. Astfel poți trimite rapid și economic bani din Germania către un cont din România.

Poți opta și pentru o bancă internațională online

Pentru transferurile internaționale de bani ai putea alege și o bancă online, cum ar fi PayPal. Pentru această opțiune, atât dumneavoastră, cât și persona către care trimiteți banii, aveți nevoie de un cont PayPal. Taxa pentru transferul prin PayPal este de aprox. 4%, însă banii sunt transferați într-un timp mult mai scurt.

Pentru situații urgente, poți folosi servicii de transfer nebancare pentru a trimite bani rapid

Aceste servicii permit transferuri de bani în întreaga lume. Însă este și cel mai costisitor mod de a trimite bani din Germania, comisionul fiind între 5-10%. Totuși, nu durează mai mult de 10 minute pentru ca banii să ajungă la destinație, deci această opțiune e de luat în considerare doar dacă aveți o urgență. Pentru a putea folosi astfel de servicii precum o companie de transfer monetar, atât dumneavoastră, cât și destinatarul va trebui să aveți un document de identitate valid.

Dacă până acum nu ai găsit o firmă care să îți inspire încredere în găsirea unui loc de muncă în străinătate, MeisterJob este soluția! Aplică aici.

Ne poți contacta la:

Fix: 0040 368 008 791

Mobil: 0040 771 454 060,  0040 770 135 505

SAU

E-mail candidați/CV-uri: info@meisterjob.ro

De luni până vineri în intervalul orar: 09:00-17:00