Toamna aceasta a venit cu noi locuri de muncă pentru mulţi candidaţi din România, dar şi din Republica Moldova.

Am dat startul seriei de interviuri chiar în prima zi de toamnă, la Medgidia. Bianca a discutat aici, precum şi la Tulcea, în ziua următoare, cu multe persoane pasionate de meseria lor, dornice să înceapă un loc de muncă în străinătate.

Sediul MeisterJob a găzduit la începutul acestei luni interviurile de angajare din Braşov. Alexandru şi Roxana i-au primit călduros în birourile noastre pe toţi braşovenii care îşi căutau un nou job. Dacă sunteţi din Braşov, vă aşteptăm oricând la sediul nostru (Bld. Valea Cetăţii, nr. 3), de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00.

La Bacău am avut plăcerea să cunoaştem personal doi dintre candidaţii care aplicaseră deja pentru posturile oferite de noi. Este vorba despre domnul Ion şi domnul Constantin, care urmează să înceapă un nou loc de muncă în Germania, prin intermediul nostru. Dorim, aşadar, să le urăm mult succes! De asemenea, Roxana a întâlnit aici mulţi alţi candidaţi motivaţi, nerăbdători să înceapă o nouă experienţă profesională în afara ţării.

Şi la Focşani, Roxana a discutat despre oportunitatea unei angajări în străinătate cu numeroşi focşeneni plini de energie pozitivă şi vorbitori de limba germană sau engleză. Aici l-am cunoscut personal şi pe domnul Gabriel, care a mai apelat la serviciile noastre în vara acestui an. La interviuri, am avut ocazia să îi prezentăm cele mai avantajoase oferte de muncă pentru dumnealui, faţă în faţă.

În Republica Moldova, Alexandru a fost prezent în două oraşe: Chişinău şi Bălţi. S-a bucurat aici de prezenţa a numeroşi candidaţi entuziaşti şi interesaţi de ofertele de muncă propuse de MeisterJob. Aceştia și-au depus candidatura pentru diverse posturi, în domenii precum: electric, mecanic, instalații, metale, construcţii sau fabrici.

Weekend-ul trecut s-au încheiat ultimele interviuri, la Târgovişte şi Piteşti. Alexandru a discutat cu mulţi candidaţi vorbitori de limba germană sau engleză, prezentându-le cele mai potrivite oferte de muncă, în funcţie de pregătirea şi experienţa fiecăruia.

A fost o experienţă foarte plăcută să putem cunoaşte personal candidaţi de pretutindeni şi să discutăm faţă în faţă posibilităţile de angajare în străinătate. Dorim, pe această cale, să vă mulţumim tuturor pentru participare şi să vă asigurăm că ne dăm silinţa să găsim jobul potrivit pentru fiecare în timp util. Pentru unii dintre candidaţii cunoscuţi la interviurile de angajare deja am reuşit să găsim oferte de muncă mulţumitoare şi sperăm la o colaborare lungă şi frumoasă. Vă dorim mult succes tuturor!

 

Dacă până acum nu ai găsit o firmă care să îți inspire încredere în găsirea unui loc de muncă în străinătate, MeisterJob este soluția!

 

 

Ne poți contacta la:

Fix: 0040 368 008 791

Mobil: 0040 771 454 060,  0040 770 135 505

SAU

E-mail candidați/CV-uri: info@meisterjob.com

De luni până vineri în intervalul orar: 09:00-17:00

Oferte de muncă: https://meisterjob.ro/