Trei idei de vacanță în România pe timpul verii - MeisterJob

Sursa foto: https://emerging-europe.com/after-hours/romania-is-the-worlds-fastest-growing-travel-destination-for-brits/

 

Suntem în plin sezon estival, așadar este momentul să ne bucurăm și de zilele relaxante de concediu. România se bucură de o impresionantă abundență de resurse turistice pe toată întinderea frumoasei noastre țări. De la munți, plaje, ape termale, floră și faună deosebită și până la castele sau cetăți de faimă internațională, istorie și tradiții păstrate cu sfințenie, toate aceste minunății ne hrănesc mândria patriotică.

Îți propunem așadar o selecție de trei destinații în care să te bucuri de toată frumusețea pe care o are de oferit țara noastră.

 

Insula Ovidiu


Sursa foto: https://www.parcmamaia.ro/en/insula-ovidiu-constanta/

Dacă ești adeptul vacanțelor de vară la mare, îți propunem să faci un popas spre un loc mai puțin cunoscut al litoralului românesc. Aproape de stațiunea Mamaia, la o distanță de aproximativ 5000 de metri, găsim o mică oază de liniște și pace sub forma unei insule: Insula Ovidiu de pe Lacul Siutghiol. Aici este locul perfect pentru a te izola de zgomotul orașului, savurând o mâncare pescărească și relaxându-te. Insula Ovidiu este o insulă naturală, bogată în vegetație, devenită ulterior atracție turistică datorită frumuseții sale, motiv pentru care o putem plasa într-un top al celor mai frumoase locuri din România. Pe insulă se poate ajunge doar cu Vaporașul Ovidius, folosit atât ca formă de transport, cât și ca formă de distracție. Insulița poartă numele poetului roman Ovidius Publius Naso, deoarece se crede că acesta a stat aici pe durata exilului său.

 

Cheile Bicazului și Lacul Roșu

Sursa foto: http://travel.ro/la-pas-prin-cheile-bicazului/

Când spunem că avem o țară minunată, binecuvântată cu locuri unde natura a creat adevărate capodopere, trebuie să amintim și de Cheile Bicazului, o zonă geografică încântătoare, care face legătura între Transilvania și Moldova. Una dintre cele mai frumoase zone pentru drumeții, Cheile Bicazului este o porțiune extrem de pitorească aflată în Munții Hasmas. Principala atracție o constituie Lacul Roșu, însă în zonă poți admira și râul Bicaz sau Parcul Național Cheile Bicazului în toată splendoarea. Stațiunea care poartă numele râului Bicaz este un adevarat paradis pentru cei care caută recreere și odihnă. Acum că sezonul cald e aici, poți să îți planifici un concediu cu iz montan în această minunată zonă.

 

Brașov

Sursa foto: https://www.thecrazytourist.com/15-best-things-to-do-in-brasov-romania/

Nu putem omite, desigur, frumosul oraș de la poalele Tâmpei, unde puteți găsi o experiență complexă pentru o vacanță de neuitat. Cu Cetatea Râșnov aproape, Castelul Bran și mai aproape, Poiana Brașov, Canionul 7 Scări la doar câțiva pași, orașul Brașov are o locație unică, îmbinând atracții turistice de orice fel. Oriunde te vei uita vei găsi ceva plăcut de vizitat. Nu uita în escapadele tale să incluzi și locații din orașul Brașov, cum sunt: faimoasa Stradă a Sforii (cea mai îngustă stradă din Europa de Est), Biserica Neagră, Piața Sfatului, Casa Sfatului, Prima Școală Românească, Turnul Alb sau Bastionul Țesătorilor. O drumeție până la Pietrele lui Solomon ori o excursie pe muntele Tâmpa, unde veți găsi o panoramă uimitoare asupra orașului, nu sunt de ratat. Pentru o seară relaxantă și o experiență culinară pe măsură, puteți vizita Strada Republicii, de unde aveți de ales din numeroasele restaurante cu specific românesc.

 

Echipa MeisterJob îţi urează concediu plăcut cu zile însorite!

 

 

Dacă până acum nu ai găsit o firmă care să îți inspire încredere în găsirea unui loc de muncă în străinătate, MeisterJob este soluția!

 

 

Ne poți contacta la:

Fix: 0040 368 008 791

Mobil: 0040 771 454 060,  0040 770 135 505

SAU

E-mail candidați/CV-uri: info@meisterjob.ro

De luni până vineri în intervalul orar: 09:00-17:00

Oferte de muncă: https://meisterjob.ro/