Nicoleta - MeisterJob
Nicoleta

    Nicoleta este membru al echipei MeisterJob din septembrie 2021. Având o vastă experiență de muncă și comunicare cu oamenii, ea a fost persoana ideală pentru a ocupa funcția de HR Assistent.

    ”Sunt absolventa a Facultății de Asistență Socială în cadrul Universității Transilvania din Brașov. Am ales un profil uman, datorită faptului că întotdeauna mi-a plăcut să socializez cu oamenii și să-i ajut, chiar dacă a fost pentru o minimă îmbunătățire a stării de spirit.

    Până să încep colaborarea cu MeisterJob, consider că am cumulat experiența necesară în relaționarea cu diferite tipologii de oameni, astfel încât activitatea de recrutor să mi se potrivească destul de bine. Sunt o fire realistă, ușor empatică, extrem de corectă și cerebrală. Consider că lejeritatea discuției și o ușoară tentă umoristică pot închega mai bine legăturile interumane, fie ele și telefonice. Am inceput activitatea în cadrul firmei MeisterJob din dorința de a relaționa cu oamenii dintr-un alt unghi și, mai ales, pentru satisfacția că-și pot realiza o carieră prin intermediul meu.

    Printre hobby-urile mele se numară Origami și Quilling Art, activități care necesită multă concentrare și răbdare. Am ales să mă focusez în ultimii ani pe cele două activități pentru că am simțit că mă ajută atât pentru a mă relaxa, cât și pentru a-mi menține răbdarea în echilibru.”

    MadalinaMaria