Sursa foto: https://www.dcnews.ro/boicotul-marcilor-germane-reactie-la-boikot-ul-schengen-ce-spun-romanii-ce-cred-politicienii_291369.html

 

 

Produsele fabricate în Germania sunt renumite pe plan global pentru calitatea lor. Când spui că un produs este nemţesc, înseamnă că vorbeşti despre precizie şi calitate înaltă.

Brandurile nemţeşti au ajuns şi în topul preferinţelor românilor. Potrivit unui studiu, şapte dintre primele 15 branduri cu care sunt familiarizaţi românii sunt mărci germane.

 

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai renumite mărci din Germania care au ajuns şi în ţara noastră?

Ei bine, cele mai cunoscute produse germane în România sunt berea şi maşinile puternice.

BMW este cea mai cumpărată maşină premium din lume. Compania a vândut anul trecut peste 1,6 milioane de autoturisme pe toate continentele. Despre români, constructorul german spune că au o preferinţă rar întâlnită printre clienţi: cumpără în special maşini de teren.

Alte branduri auto germane renumite în întreaga lume sunt: Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen sau Porsche.

O parte dintre componentele pentru maşinile nemţeşti se fabrică chiar în România. De exemplu, la Timişoara şi Cluj, germanii de la Continental şi Bosch produc anvelope, sisteme de frânare şi piese pentru motor. Au investit aici aproape 800 de milioane de euro şi peste 12.000 de salariaţi în toată ţara lucrează pentru aceste companii.

Fără îndoială, cele mai râvnite maşini sunt cele germane. Tot nemţii au fost primii care au cucerit piaţa electrocasnicelor din România.

Şi în comerţ germanii sunt lideri. Metro a fost primul hipermarket de tip cash&carry deschis în țară în anul 1996. Şi în bricolaj nemţii au investit primii, prin lanţul de magazine Praktiker. Kaufland se numără, de asemenea, printre cele mai mari reţele de magazine din ţară, cu afaceri de peste 1,3 miliarde de euro. În anul 2011,  Lidl a intrat pe piața din România, fiind unul dintre cele mai apreciate lanţuri de tip Discount Market din ţară.

 

 

 

Dacă până acum nu ai găsit o firmă care să îți inspire încredere în găsirea unui loc de muncă în străinătate, MeisterJob este soluția!

 

 

Ne poți contacta la:

Fix: 0040 368 008 791

Mobil: 0040 771 454 060,  0040 770 135 505

SAU

E-mail candidați/CV-uri: info@meisterjob.com

De luni până vineri în intervalul orar: 09:00-17:00

Oferte de muncă: https://meisterjob.ro/