Landing Page 2019 - MeisterJob

MeisterJob te ajută să îți găsești un loc de muncă în străinătate!

Suntem specializați în recrutarea de personal în numeroase domenii. Așadar, dacă ești în căutarea unui loc de muncă și vorbești limba germană sau engleză, MeisterJob are soluția pentru tine.

Te rugăm să ne trimiți datele tale de contact, iar unul din recrutorii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

Sunt de acord ca informatiile mele personale din C.V.-ul atasat si/sau alte documente de recrutare sa fie prelucrate de catre MeisterJob  SRL, CIF:36755540, J08/2380/2016 in scopul proceselor de recrutare in spatiul economic al Romaniei, sau al CEE, in termeni de pana la 3 ani de la data primirii datelor.

Helping you succeed

Completeaza formularul

Avem peste 2000 de joburi din care poți alege, în țări precum Germania, Austria, Olanda, Islanda, Norvegia, Belgia sau Danemarca.

Domeniile pentru care poţi aplica sunt: electric, instalaţii, tâmplărie, CNC, metale, construcţii, fabrică şi domeniul HoReCa.

Serviciile noastre de mediere sunt complet gratis. De asemenea, contractul de muncă se face direct cu firma angajatoare din străinătate.

Nu rata oportunitatea unei angajări în străinătate! Completează formularul, iar noi te putem contacta pentru mai multe informații.

Parerea angajatilor

Ce spun altii despre noi?

  • Firmă serioasă. Cu ajutorul lor suntem în Germania la muncă fără să plătim nimic. Recomand cu toată inima! Succes în continuare.

    George S. muncitor fabrică, zona Ingolstadt
  • Firmă serioasă și de încredere! Profesioniști! Vă doresc să deveniți numărul 1 în topul firmelor pentru locuri de muncă în Germania.

    Cristian T. muncitor fabrică, zona Augsburg
  • Avem o părere foarte bună. Suntem foarte mulțumiți de tot ce ține de această firmă. Pe noi personal ne-a ajutat foarte mult.

    Mirela P. muncitor fabrică, zona Donauwürth